Φωτισμός Led

Κορυφαία ποιότητα Led
υψηλής απόδοσης


home_insurance_for_business_2
Αντικαταστήστε το συμβατικό φωτισμό της επιχείρησης σας με λαμπτήρες και φωτιστικά LED και ΚΕΡΔΙΣΤΕ

home_insurance_for_business_1
Με 0€ αρχικό κεφάλαιο - 100% ιδιωτική χρηματοδότηση από τη GlobiLED - Χρωματική απόδοση έως και 95% και 5 χρόνια εγγύηση

Ιδανικό για Καταστήματα - Ξενοδοχεία - Εργοστάσια - Δήμους κλπ.

Led από την Alma time για να είστε σίγουροι

Η επιλογή φωτιστικού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κατ’ αρχήν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τα δεδομένα του χώρου που θέλουμε να φωτίσουμε, άλλες ανάγκες σε φωτισμό χρειάζεται ένα υπνοδωμάτιο, άλλες ένα σαλόνι κι άλλες ένα χωλ ή μια τουαλέτα.

Σημαντικά στοιχεία για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, είναι το μέγεθος του χώρου δηλαδή το πόσα τετραφωνικά θέλουμε να φωτίσουμε, το ύψος του κάθε χώρου το οποίο παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή φωτιστικού, καθώς επίσης και η θέση που θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά.

Ο φωτισμός των εξωτερικών χώρων θέλει την σωστή μελέτη, αν θέλουμε οι χώροι μας να αναδεικνύονται και να φωτίζονται σωστά. Έτσι κι εδώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τα ανάλογα δεδομένα του χώρου που θέλουμε να φωτίσουμε.

Σημαντικά στοιχεία για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, είναι το ύφος του χώρου και κατασυνέπια του κτιρίου ώστε να το αναδείξουμε με το σωστό φωτισμό, τις αποστάσεις που θέλουμε να καλύπτει ο φωτισμός καθώς και πόσες θέσεις έχουμε που θα μπορούμε να τοποθετήσουμε φωτιστικά.

Η μετάβαση προς φωτιστικά Led, είναι σε πλήρη εξέλιξη σχεδόν σε όλους του Δήμους της χώρας. Συνεχής και αυξανόμενος ο αριθμός Δήμων και κοινοτήτων, που αναβαθμίζονται στην ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Led , εξοικονομώντας χρήματα και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Έχοντας στο ενεργητικό μας υλοποιήσει πάνω από 1.700 έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, σε ομίλους μεγάλων εταιρειών, αλλά και σε Δήμους με ιδιαίτερες απαιτήσεις, επάξια πλέον μπορούμε να παινευόμαστε ότι είμαστε η κορυφαία εταιρεία στα ενεργειακά αποδοτικά φωτιστικά, για οδικό ή αστικό φωτισμό.

Τα Led αντιεκρηκτικού φωτισμού σχεδιάζονται και δοκιμάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα IEC/EN 60079 για χρήση σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες (λόγω του φυσικού αερίου) για Ζώνη 1 και Ζώνη 2. Επίσης και σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες που οφείλονται στη σκόνη για Ζώνη 21 και Ζώνη 22.

Τα αντιεκρηκτικά φωτιστικά Led είναι εξοπλισμένα με λαμπτήρες Led και επιπλέον η υψηλή ενεργειακή απόδοση, το υλικό κατασκευής τους, η αντοχή τους σε δονήσεις τα καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλα για εφαρμογές σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Καλέστε την Alma time κι ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα έλθει στο χώρο σας για αξιολόγηση των αναγκών, με συγκεκριμένες προτάσεις .


Κορυφαία συνεργασία