Νομική Προστασία

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΑπαραίτητη περισσότερο από ποτέ έχει γίνει η ασφάλιση Νομικής Προστασίας σήμερα. Όλοι ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, ιδιώτες, οικογενειάρχες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τα οποία η λύση τις περισσότερες φορές δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η Alma time είναι εξειδικευμένη στα προγράμματα ασφαλίσεως Νομικής Προστασίας.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί χρήματα, δαπάνη πολύτιμου χρόνου και αρκετές φορές εμπλοκή του ασφαλισμένου σε διαδικασίες με αβέβαιο αποτέλεσμα, όσον αφορά στην κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων του. Συνήθως, χρειάζεται να καταφύγει σε νομικές ενέργειες (εξώδικες ή δικαστικές) προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η Alma time: ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας τα οποία διασφαλίζουν την «πρόσβαση στη δικαιοσύνη» για την υπεράσπιση σας όταν παραστεί ανάγκη. Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην οικονομική μας κατάσταση, η ανάγκη για αποτελεσματική πρόσβαση στο δίκαιο έχει καταστεί παραπάνω από επιτακτική.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις πιθανές ανάγκες σας και να σας προφυλάξουμε από μελλοντικά προβλήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, κι ένας συνεργάτης μας σύντομα θα είναι στην διάθεση σας....